Ervaring en advies

Wij beschikken over theoretische kennis en praktische ervaring in meetsituaties. Bovendien hebben we jarenlange ervaring met onze bijzondere instrumenten. Daardoor kunnen wij klantgerichte totaaloplossingen op meet-, test- en inspectiegebied leveren. Het vertegenwoordigen van diverse fabrikanten versterkt onze basis waardoor wij binnen de Benelux snel kunnen leveren. De korte communicatielijnen binnen ons bedrijf, maar ook met leveranciers staan garant voor snelle service aan u als gebruiker. Bovendien staan wij voor kwaliteit, betrouwbaarheid en service. Natuurlijk beschikken we ook over een gezonde dosis motivatie en klantgerichtheid. 

onze dienstverlening op meetgebied

Meetinstrumenten-verhuur.nl biedt service en assistentie bij uw metingen en data aquisitie processen. Wij verrichten metingen op locatie met het brede assortiment aan beschikbare verhuur instrumenten. Dit maakt dat vrijwel elke eenheid kan worden gemeten/geregistreerd en worden gedocumenteerd op digitale en/of schriftelijke wijze.

kopen bij meetinstrumenten-verhuur.nl

Laat u niet misleiden door de naam meetinstrumenten-verhuur. Onze producten worden zowel verhuurd als verkocht. Heeft u een intrument regelmatig nodig of voor een langere periode? Overweeg dan eens om een instrument te kopen in plaats van te huren. Onze instrumenten worden gebruikt in verschillende branches waaronder de industrie, bouw, en installatietechniek. Ook leveren wij aan petrochemische, off-shore en productiebedrijven.