Verhuur Bouw, Weg & Waterbouw Overzichtspagina

Instrumenten van Sokkia, Proceq, Topcon, Trimble Schmidthamer, elcometer, Bosch, Pearpoint, HILTI,

HILTI - PS1000 - PS1000 X-SCAN

Detectie Apparatuur
Hilti PS1000 X-Scan meetapparatuur is nu te huur bij Meetinstrumenten-verhuur. Bel 078 651 1117 Meer »
HILTI

PROFOMETER 5 - 7617 - PROCEQ

Test Apparatuur
Proceq meetinstrumenten voor het testen van beton en steenachtige materialen. Met deze meter bepaalt de gebruiker zowel de diepteligging van het bewapeningsstaal als de richting waarin het staal is geplaatst en eventueel ook de diameter. Meer »
PROFOMETER 5

SCHMIDTHAMER TYPE NR - 7617 - PROCEQ

Test Apparatuur
Schmidt terugslaghamer Betonproefhamer volgens Schmidt met een meetbereik van 10 tot 70 N/mm2 druksterkte. Voor druksterkte onder de 25 N/mm2 wordt type P geadviseerd. Slagenergie 2,207 Nm. Meetbereik 10 tot 70 N/mm2 Nauwkeurigheid: +/- 0,2 R. Schmidthamer Type NR is gelijk aan type N, echter voorzien van registratie. Levering incl. carborundumsteen en een draagkoffer. Meer »
SCHMIDTHAMER TYPE NR

SCHMIDTHAMER TYPE LR - 7617 - PROCEQ SA

Test Apparatuur
Schmidt terugslaghamer Betonproefhamer volgens Schmidt met een meetbereik van 10 tot 70 N/mm2 druksterkte. Voor druksterkte onder de 25 N/mm2 wordt type L, P of LB geadviseerd. Slagenergie 0,735 Nm. Meetbereik 10 tot 70 N/mm2 Nauwkeurigheid: +/- 0,2 R. Schmidthamer Type LR is gelijk aan type L, echter voorzien van registratie. Levering incl. carborundumsteen en een draagkoffer. Uiteraard verkopen wij ook de Schmidthamer type L Meer »
SCHMIDTHAMER TYPE LR

SCHMIDTHAMER TYPE N - 7617 - PROCEQ

Test Apparatuur
Engineer wereldwijd maken gebruik van de orginale Schmidt betontesthamers voor meten van betonkwaliteit en eigenschappen. Proceq is wereldmarktleider op het gebied van betontest apparatuur en kwaliteits analyse instrumenten. Meer »
SCHMIDTHAMER TYPE N

PENDELHAMER TYPE P - 7617 - PROCEQ

Test Apparatuur
Pendelhamer volgens Schmidt Type P, voor het gebruik op wanden, vloeren en kolommen van normaal grindbeton met druksterkten van 5 tot 25 N/mm2. Meer »
PENDELHAMER TYPE P

PENDELHAMER TYPE PM - 7617 - PROCEQ SA

Test Apparatuur
Proceq Pendelhamer type PM is speciaal geschikt voor met meten van hardheid van mortel in voegen. Meer »
PENDELHAMER TYPE PM

PENDELHAMER TYPE PT - 7617 - PROCEQ

Test Apparatuur
Deze pendelhamers zijn geschikt voor het testen van oa. betonmortel en andere constructiematerialen. Meer »
PENDELHAMER TYPE PT

PROFOMETER 5+ - 7617 - PROCEQ

Test Apparatuur
Met de nieuwste Proceq dekkingsmeter is het detecteren van wapeningstaven, spanstaven en voorspandraden nog eenvoudiger. Nauwkeurig bepalen van de beton dekking boven de wapening of het bepalen van de wapening diameter van de staven is mogelijk met de nieuwste PROFOMETER 5+ van Proceq. Meer »
PROFOMETER 5+