Verhuur Draagbare Clamp-On Debietmeters Overzichtspagina

Debiet -en flow meters van Micronics, Dynasonics, Krohne, Siemens en Greyline

CLAMP-ON FLOWMETER - 7621 - GREYLINE MICRONICS

Clamp-on Flow meetapparatuur
Voor flowmetingen van vervuilde vloeistoffen gebruikt u bijvoorbeeld een Greyline Micronics flowmeter voor monitoring, afregelen en storingzoeken in uw processystemen. Het is een eenvoudig te bedienen en te plaatsen draagbare flowmeter en kan in luttele minuten worden ingesteld op de gewenste pijpwand diameter. Gebruik deze flowmeter daar waar transittime flowmeters agv verontreinigingen in de vloeistof niet werken. Meer »
CLAMP-ON FLOWMETER

CLAMP-ON FLOWMETER RECORDER - 7621 - GREYLINE MICRONICS

Clamp-on Flow meetapparatuur
Voor flowmetingen van vervuilde vloeistoffen gebruikt u een Greyline Micronics flowmeter voor monitoring, en afregelen en storingzoeken in uw processystemen. Het is een eenvoudig te bedienen en te plaatsen draagbare flowmeter en kan in luttele minuten worden ingesteld op de gewenste pijpwand diameter. Gebruik deze flowmeter daar waar transittime flowmeters agv verontreinigingen in de vloeistof niet werken. Meer »
CLAMP-ON FLOWMETER RECORDER

PORTAFLOW SE - 7621 - MICRONICS

Clamp-on Flowmeters Transittime
Voor snelle controle van een installatie en/of een proces is een draagbare flowmeter / computer van Metesco Nederland / Meetinstrumenten Verhuur de ideale oplossing. Doordat metingen vanaf de buitenzijde van de leiding plaatsvinden maakt u geen inbreuk op het proces. Dit voorkomt stilstand van uw proces en dus bespaart daardoor aanzienlijk op de kosten. Een draagbare clamp on flowmeter maakt uw controle sneller en eenvoudiger. Meer »
PORTAFLOW SE

PORTAFLOW 216 - 7621 - MICRONICS

Clamp-on Flowmeters Transittime
Ultrasone clamp-on flowmeters van Meetinstrumenten Verhuur zijn bijzonder geschikt voor het meten van het debiet van geheel gevulde (pers) leidingen. De draagbare en robuuste flowmeters functioneren op basis van het clamp-on transit-time principe. De opnemers, de zogenaamde transducers, worden daarbij buiten op de leiding geklemd. Zodoende kan de installatie plaatsvinden onder procescondities. Flowinformatie is via de ingebouwde grote display direct en snel beschikbaar. De Transit-Time flowmeters zijn universeel toepasbaar en Worden ondermeer toegepast voor het controleren van het debiet van persgemalen, koelwater, juiste flowverdeling van waterwerken, warmtewisselaars, energie centrales, food processing, scheepvaart, farmaceutische industrie, landbouw, chemie, petrochemie Meer »
PORTAFLOW 216

PORTAFLOW 300 - PF300/330 - PF300

Clamp-on Flowmeters Transittime
Maakt snelle controle van een installatie en/of een proces mogelijk. Deze draagbare flowmeter / computer van Metesco Nederland / Meetinstrumenten Verhuur is de ideale oplossing voor metingen vanaf de buitenzijde van de leiding. Maakt geen inbreuk op het proces wat stilstand voorkomt. Een draagbare clamp on flowmeter maakt uw controle sneller, eenvoudiger en efficienter. U meet "buiten wat er binnen stroomt. Ofwel van buiten aanbrengen, meten, vastleggen, zonder in contact te komen met het - wellicht agressieve - medium. Meer »
PORTAFLOW 300