Verhuur Elektro en power quality metersit Overzichtspagina

Verhuur / Verkoop / Service aan Fluke, Siemens, Testo, tektronics, Gossen, Hewlet Packard, Almemo, Panametrics, Keithley, HT Italia, Megger, Elektrolijn, Farnell, Siemens Controlotron, Weinberger

FLUKE 1653 INSTALLATIETESTER - 7611 - FLUKE

Installatietesters
De 1653 is ideaal voor snelle efficiente metingen in verband met de veiligheid van elektrische installaties in huishoudelijke, commerciële en industriële toepassingen. Het instrument zorgt voor controle of de installatie voledoet aan de eisen in IEC 60364, HD 384 en alle relevante lokale normen. Het unieke ergonomische ontwerp, het lage gewicht en de comfortabele nekriem waardoor u uw handen vrij heeft, maken het werken met een Fluke tot een plezierige bezigheid. Meer »
FLUKE 1653 INSTALLATIETESTER

HT ITALIA GS57 INSTALLATIETESTER - 7611 - HT Italia

Installatietesters
De GSC57 is een een uitgebreide Installatietester. Dit toestel maakt metingen in kader van NEN 3140 een stuk eenvoudiger door snel meten van isolatieweerstand, uitschakeltijd, lusweerstand, lekstroom, aardverspreidings weerstand, cirquit weerstand, testen van aardleidingen in medische ruimten. Het instrument kan tevens dienen als volwaardige power quality analyser en kan worden geleverd met stroomtangen tot 3000 Aac. Meer »
HT ITALIA GS57  INSTALLATIETESTER

FLUKE 435 NETANALYSER - 7611 - FLUKE

Net Analyzers
De Fluke 435 driefase Power Quality Analyzer, ook wel netanalyser helpt u problemen in stroomverdeelinrichtingen te lokaliseren, te voorspellen, te voorkomen en te verhelpen. Dit gemakkelijk te gebruiken handheld-instrument is voorzien van veel innovatieve mogelijkheden, waardoor u problemen sneller en veiliger kunt vaststellen. Meer »
FLUKE 435 NETANALYSER

HT76 NETANALYSER - 7611 - HT Italia

Net Analyzers
De ELEKTRO LIJN VEGA76 is een zeer complete 3-fasen power quality analyser met vele toepassingsmogelijkheden. Het meetinstrument is geschikt voor het digitaal meten en schrijven van onder andere stroom, spanning, spanningsveranderingen, frequentie, werkelijk, blind en schijnbaar vermogen, cosj, harmonischen tot de 49e en het energieverbruik. Al deze parameters kunnen worden uitgelezen in de grote grafische display, of gedurende langere tijd worden gelogd in het ruime interne geheugen. Na het downloaden van de gelogde data naar een PC, is met behulp van de meegeleverde software vervolgens een uitgebreide analyse mogelijk. De VEGA76 is voorzien van een scopefunctie, waarmee golfvormen zichtbaar kunnen worden gemaakt en eventueel kunnen worden opgeslagen. Meer »
HT76 NETANALYSER

GS57 POWER QUALITY ANALYSER - 7611 - HT ITALIA

Net Analyzers
De drie-fase power quality en net analyzers uit ons verhuurprogramma helpen u problemen in stroomverdeelinrichtingen te lokaliseren, te voorspellen, te voorkomen en te verhelpen. Deze eenvoudig te gebruiken handheld-instrumenten zijn voorzien van veel innovatieve mogelijkheden, waardoor u problemen op schrift stelt en daardoor sneller en veiliger kunt vaststellen. Meer »
GS57 POWER QUALITY ANALYSER

FLUKE 1743 NETANALYSER - 7611 - FLUKE

Net Analyzers
De Fluke 1740-serie draagbare power quality-loggers zijn overal in laag- en middenspanningstoepassingen gemakkelijk te installeren en te gebruiken. Er zijn drie modellen waaruit u kunt kiezen en waarmee u kunt voldoen aan uw eisen voor het loggen van basis- of geavanceerde voeding. Meer »
FLUKE 1743 NETANALYSER

FLUKE 434 NETANALYSER - Fluke434 - FLUKE

Net Analyzers
De Fluke 435 en 434 driefase Power Quality Analyzers helpen u problemen in stroomverdeelinrichtingen te lokaliseren, te voorspellen, te voorkomen en te verhelpen. Deze gemakkelijk te gebruiken handheld-instrumenten zijn voorzien van veel innovatieve mogelijkheden, waardoor u problemen sneller en veiliger kunt vaststellen. Meer »
FLUKE 434 NETANALYSER

HTitalia 823 power quality analyser - PQA823 - HTitalia

Net Analyzers
De PQA823 power quality netspannings analysers van HTitalia zijn geschikt voor langdurig wegschrijven van gegevens in het geheugen. Enkele weken achtereen loggen is eenvoudig mogelijk. Het zijn de meest eenvoudig te bedienen PQA's op dit moment op de markt. Of het nu gaat over netspanningskwaliteit, harmonischen, pieken, dalen of om energieverbruik te meten. De instrumenten van HTitalia zijn door iedereen snel te gebruiken en is de ideale netspannings datalogger op dit moment. Meer »
HTitalia 823 power quality analyser