ATEX FOTOCAMERA - 4456 - CorDEX

ATEX FOTOCAMERA
Kenmerken
  • ATEX zone01 explosieveilige fotocamera
  • 5 Mp sensor
  • Zoneindeling II 2 G Ex d IIC T4 Gb
  • Video recording binnen zone-01
  • Compacte explosieveilige fotocamera
  • Verwisselbaar accupack
  • USB Connectie met PC

Beschrijving

Atex explosieveilige fotocamera:
In een veeleisende omgeving zoals de petrochemie, aan boord van schepen, binnen technische diensten of voor inspecties off-shore is het van belang dat er een ATEX fotocamera beschikbaar is die deze omgeving kan weerstaan en borg staat voor veilig werken. De nieuwste ATEX Ex fotocamera van Cordex is een apparaat wat u in staat stelt om heldere en betrouwbare waarnemingen vast te leggen, zowel als foto beeldmateriaal alsmede als video opnamen.
De Atex Cordex Centurion XPG camera is uitgerust met een 5 Mp sensor waarbij via interpolatieoptie een verhoging van de beeldresolutie tot 10 miljoen pixels mogelijk is. Daarnaast biedt de camera de mogelijkheid tot flitsen wat met de momenteel enig beschikbare camera van Ecom niet mogelijk is. Deze opties zijn voor een Atex explosieveilige camera ongekend. Cordex is bovendien de enige fabrikant ter wereld die een camera voor zone-01 fabriceert. Metesco Nederland heeft het dealerschap van Cordex Nederland verkregen en kan de camera uit voorraad leveren vanaf september.

De Atex Cordex Centurion XPG camera is leverbaar met verschillende geheugenopties van 512MB tot 2GB die Afbeeldingen en films kunnen worden opgenomen binnen de potentieel gevaarlijke zone en snel via het toetsenbord worden bekeken achterop de camera gemonteerde 2,5 "TFT-scherm. Buiten de Zone kunnen foto’s via USB worden gedownload naar een PC.

De Atex Cordex Centurion XPG camera is ontworpen voor gebruik in alle weersomstandigheden en bevat een flitser die een hoge lichtopbrenst heeft. Dit maakt het mogelijk om ook in donkere ruimten zonder extra verlichting opnamen te maken. De verwijderbare, oplaadbare batterij biedt ca. 3 uur continu gebruik. Optionele extra batterijen kunnen worden opgeladen buiten de EX zone
De Atex Cordex Centurion XPG camera kan gegevens uitwisselen met een pc buiten de Ex zone via een high speed USB-verbinding. De video’s worden opgenomen in AVI-formaat en kan worden afgespeeld met conventionele Windows Media Player-software. Foto’s worden opgeslagen in JPEG-formaat en kunnen worden bewerkt met de meegeleverde beeldbewerking software.
De Atex Cordex Centurion XPG 5MP camera wordt geleverd met een laadstation, power pack, vervangbare batterij, USB-kabel handleiding, en certificaat. De prijzen zijn inclusief transport en verwijderingsbijdrage. Extra accus’of accessoires zijn uit voorraad beschikbaar. 
 

Metesco Nederland BV heeft het distributieschap voor Nederland verkregen en kan de camera’s leveren uit voorraad.