ISC MX6 iBrid Draagbare Gasdetector

10.00

  • -20°C tot 50°C werktemperatuur
  • 15% tot 95% luchtvochtigheid
  • 95 dB alarm
  • Tot 6 gassen per instrument
  • IP64 classificatie
Categorie:

Beschrijving

De MX6 iBrid is een intelligente gasdetector van Industrial Scientific, perfect voor de inzet in veeleisende omgevingen. Deze draagbare multigas detector is in verschillende configuraties leverbaar. Neem voor de juiste samenstelling contact op met meetinstrumenten-verhuur.

 

Het apparaat geeft gevaarlijke niveaus van toxische, zuurstof, brandbare gassen en vluchtige organische stoffen (VOC’s) weer op het kleuren LCD scherm. Het duidelijke kleurenscherm is handig leesbaar bij ieder type licht – zowel overdag als ’s nachts.

 

Veel voorkomende configuraties zijn:

– MX6 – LEL (Pentane), CO, H2S, O2, Ext. Li-ion
– MX6 – LEL (Pentane), CO, H2S, O2, PID, Li-ion, Pump
– MX6 – LEL, CO/H2S, O2, SO2, ClO2, Li-ion Pulp/Paper
– MX6 – Methane, CO high range, H2S, O2, CO2, Ext Li-ion

 

Voor meer configuraties en een overzicht van de detecteerbare gassen verwijzen wij u naar de bijlagen. Vanzelfsprekend kunt u ook contact met ons opnemen als u vragen heeft over deze draagbare gasdetector.

 

De MX6 iBrid is een instrument welke is gecertificeerd volgens Atex: Ex ia IIC T4 Ga / Ex ia I MA; IP64; Equipment Group and Category: II 1G / 1M (I M2 w/IR sensor).
Toegestane werktemperatuur voor het toestel is -20°C tot +50°C en de toegestane luchtvochtigheid tussen 15-95% (niet condenserend).

 

Het item word geleverd als compleet gasdetectiesysteem, inclusief testgassen. Om de persoonlijke veiligheid van uw werknemers te waarborgen is het van belang om de sensoren voor gebruik te testen (bumptest).

 

Dit meetinstrument huren? Vraag direct aan via het offertemandje of neem contact op.