Geluidsmeter huren voor een korte periode?

Wilt u het omgevingsgeluid objectief meten met een professionele geluidsmeter, maar vindt u de aanschaf ervan te duur? Dan is een geluidsmeter huren via Meetinstrumenten-verhuur.nl een slim alternatief. Via onze website kunt u namelijk digitale geluidsmeters huren voor een korte periode. Op deze pagina leest u wat wij voor u kunnen betekenen, welke geluidsmeters te huur zijn en waar onze digitale geluidsmeters aan voldoen.

Professionele geluidsmeters volgens de Arbo-richtlijnen 

In de Arbowet staan verschillende richtlijnen omtrent geluidsniveau op de werkvloer beschreven. Om te kunnen meten of uw werkomgeving voldoet aan deze eisen, kunt u een professionele geluidsmeter gebruiken. De geluidsmeter meet het geluidsniveau zeer nauwkeurig, of het nu gaat om machines, apparaten of menselijke stemmen die het geluid veroorzaken.

Geluidsmeters klasse 1 en klasse 2

Wilt u een sporadisch of eenmalig een geluidsmeter toepassen? Dan is een geluidsmeter huren een voordelige en duurzame keuze. Via Meetinstrumenten-verhuur.nl vindt u talloze digitale geluidsmeters. Zo heeft u de keuze uit klasse 1 geluidsmeters en klasse 2 geluidsmeters. Afhankelijk van de voorschriften kunt u kiezen voor een klasse 1 of klasse 2 geluidsmeter, waarbij een klasse 1 geluidsmeter het meest nauwkeurig is. Hiernaast hebben wij ook dosimeters, specifiek om te bevestigen op de kleding van de medewerker, ter registratie van de geluidsdrukken waaraan deze persoon wordt blootgesteld.

Digitale geluidsmeter huren? Neem contact op!

Bent u van plan om een geluidsmeter te huren via Meetinstrumenten-huren.nl? Klik dan het gewenste apparaat aan wij zullen u zo snel mogelijk van een passende offerte voorzien. Heeft u vragen of advies nodig over één van onze geluidsmeters of het huren ervan? Neem dan gerust contact met ons. Wij helpen u graag verder!

Toont alle 4 resultaten