Cirrus CR:172B – Klasse 2 geluidsmeter

10.00

  • Klasse 2 geluidsmeter
  • Eenvoudig te bedienen touchscreen
  • Rapportage maken met Noisetools software
  • Voorgeprogrammeerde meetprotocollen
  • Octaafband analyzer 1/1 en 1/3
Categorie:

Beschrijving

Bent u geïnteresseerd in het huren van een geluidsmeter? Dan heeft Meetinstrumenten-verhuur verschillende mogelijkheden voor u. Wij hebben hiervoor verschillende uitvoeringen in klasse 1 en klasse 2 en instrumentatie voor het registreren van geluidsdosis.

 

De Cirrus CR:172B is een geluidsmeter klasse 2 waarmee u metingen registreert tot 140 dB(A). Het betreft een spectrum analyzer, u kunt hiermee het momentane geluidsniveau vastleggen, 1/1 en 1/3 octaafbanden en de geluidsdosis op arbeidsplaatsen.

Metingen kunnen worden opgeslagen op het interne geheugen, waarna deze kunnen worden uitgelezen met behulp van de Noisetools software. Met behulp van deze software is het eenvoudig om te metingen in te zien en rapportage op te stellen. De software wordt gratis meegeleverd.

 

Dit instrument registreert alle relevante meetparameters, zodat u nooit een waarde zult missen. Ook als u een van de voorgeprogrammeerde  meetmodi selecteert, slaat het instrument in de achtergrond overige waarden op. U hoeft hierdoor nooit meer meetgegevens te missen.

 

Normen waar dit instrument voor ingezet kan worden zijn onder andere de ISO9612, ISO11202 en ISO3746. Ook binnen het bouwbesluit 2012 staan normen opgenomen waar dit instrument geschikt voor is.

 

Dit meetinstrument huren? Vraag direct aan via het offertemandje of neem contact op. Voor de klasse 1 variant kijkt u op de productpagina van de CR:161C.

Cirrus CR:172B Datasheet

Download

Cirrus CR:172B Handleiding

Download