Niet destructief onderzoek meetinstrumenten

Bent u op zoek naar meetinstrumenten voor tijdelijke inzet (huur) bij niet destructief onderzoek? Meetinstrumenten-verhuur.nl beschikt over een uitgebreid aanbod aan meetinstrumenten voor gebruik in de NDO markt. Meetinstrumenten-verhuur.nl verhuurt  meetinstrumenten voor inzet in verschillende niet destructieve toepassing. U kunt hierbij denken aan bijvoorbeeld wanddiktemeters, laagdiktemeters en ankertesters.

Zeer betrouwbare merken

Bij Meetinstrumenten-verhuur.nl kunt u terecht voor het huren van meetinstrumenten van gerenommeerde merken. Daarbij hebben wij vaak verschillende merken beschikbaar van een vergelijkbaar instrument. Hiermee heeft Meetinstrumenten-verhuur vrijwel altijd een passende oplossing voor u in huis.

Zo hebben wij ankertesters en hechtsterktemeters van Hydrajaws. Maar ook van Tractel en Proceq. Wanddiktemeters hebben wij Tritex, maar ook Krautkramer / GE en Cygnus. Laagdiktemeters hebben wij van Defelsko en van Elcometer. Dit zijn slechts een paar voorbeelden.

Neem contact op voor NDO instrument verhuur

Bent u geïnteresseerd in niet destructief onderzoek meetinstrument verhuur bij Meetinstrumenten-verhuur.nl? Al onze instrumentatie wordt geleverd inclusief kalibratie protocol. Wij hebben vrijwel altijd een instrument op voorraad. Zo hoeft uw project geen vertraging op te lopen; wel zo belangrijk vinden wij. Neem contact op met ons, wij helpen u graag op weg.

Resultaat 1–8 van de 9 resultaten wordt getoond