Trillingsmeter huren

Wilt u trillingen meten in de bodem, van een gebouw of van een machine? Maak dan gebruik van een trillingsmeter. Door het monitoren van trillingen kunt u namelijk veel schade voorkomen, zowel aan gebouwen, apparatuur en zelfs aan uw medewerkers. Het is daarom van belang dat u regelmatig trillingsmetingen uitvoert. Vindt u de aanschaf van een trillingsmeter te prijzig? Dan kunt u via Meetinstrumenten-verhuur.nl een trillingsmeter huren. Dat wil zeggen dat u gedurende een korte periode een trillingsmeter in bruikleen heeft.

Apparatuur voor trillingsmetingen huren: de voordelen

Via onze website kunt u diverse trillingsmeters huren. Het huren van meetapparatuur heeft meerdere voordelen. Ten eerste is al onze apparatuur te allen tijde gekalibreerd, waardoor de meetresultaten zeer betrouwbaar en nauwkeurig zijn. Daarnaast kunt u er vanuit gaan dat alle trillingsmeters perfect onderhouden zijn. Wij zijn immers volledig verantwoordelijk voor de service en juiste werking van onze apparatuur. Tot slot hoeft u zelf geen prijzige trillingsmeter aan te schaffen voor de sporadische meetmomenten. U kunt een trillingsmeter huren op de momenten dat u hem daadwerkelijk nodig heeft.

Trillingsmetingen uitvoeren door ons

Laat u het uitvoeren van trillingsmetingen liever over aan een ervaren partij? Ook dan kunt u bij ons terecht. Wij beschikken over een zeer uitgebreid aanbod aan meetapparatuur, waardoor wij in staat zijn om grootschalige metingen uit te voeren. Of het nu gaat om bijvoorbeeld trillingen in bruggen, trillingen tijdens hei- en funderingswerkzaamheden of hand-arm trillingen: wij zijn u graag van dienst. Uiteraard verrichten wij onze werkzaamheden volgens de SBR-richtlijnen.

Een trillingsmeter huren? Neem contact op!

Overweegt u om een trillingsmeter te huren via Meetinstrumenten-huren.nl? Klik dan verder naar het apparaat dat u op het oog heeft, waar u uitgebreidere specificaties van het desbetreffende toestel vindt. Vervolgens kunt u, geheel vrijblijvend, uw contactgegevens achterlaten, waarna wij u voorzien van een passend voorstel. Komt u er niet helemaal uit? Wij voorzien u graag van advies over (het huren van) een trillingsmeter. Neem gerust contact op met ons, wij helpen u graag verder!

 

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.