ATEX telefoon huren

Bent u werkzaam in explosiegevaarlijke gebieden, zoals bijvoorbeeld in de petrochemie, chemische plants, opslagtanks of rioolgemalen? Dan kan het van belang zijn dat er een ATEX fotocamera beschikbaar is. Deze explosieveilige camera stelt u in staat om veilig te werken. Met een ATEX fotocamera kunt u heldere en betrouwbare waarnemingen vastleggen, zowel in statisch fotomateriaal als in videomateriaal. Wilt u ATEX apparatuur zoals bijvoorbeeld een explosievrije camera aanschaffen, maar vindt u dit een te grote investering? Dan kunt u via Meetinstrumenten-verhuur.nl een ATEX camera huren.

ATEX smartphones en andere instrumenten

Telefoons die voldoen aan de ATEX-richtlijnen zijn verstevigd en extra beveiligd. Daardoor kunt u op een geheel veilige manier in contact staan met de buitenwereld. Ook de ATEX smartphones die u op onze website vindt, voldoen stuk voor stuk aan de Europese eisen. Daarnaast zijn onze explosievrije telefoons waterdicht, ergonomisch ontworpen en voorzien van een Android besturingssysteem. Daarnaast zijn onze ATEX smartphones uitgevoerd met een geïntegreerde camera tot wel 13 megapixel.

ATEX telefoon zone 1/21 en zone 2/22

Op Meetinstrumenten-verhuur.nl kunt u terecht voor telefoons voor ATEX-zone 1/21 en ATEX-zone 2/22. U vraagt zich wellicht af: wat is het verschil tussen deze twee zones? De cijfers 1 en 2 zijn beschermingsindexen tegen gassen en dampen; de cijfers 21 en 22 hebben betrekking op stof. Een ATEX telefoon 1/21 kan gebruikt worden in een omgeving waar een redelijk grote kans is op een explosieve atmosfeer (tussen 0,1% en 10% van bedrijfsduur). Een explosieveilige telefoon zone 2/22 wordt veelal gebruikt in een omgeving waar een lager explosierisico geldt (< 0,1% van de bedrijfsduur).

Explosieveilige telefoon huren: de voordelen

Via Meetinstrumenten-verhuur.nl kunt u een ATEX telefoon huren of andere instrumenten speciaal voor Atex zones. Denk dan bijvoorbeeld aan een ATEX fotocamera, ATEX flowmeter, ATEX loadcell of een ATEX portofoon. Onze ATEX-tools zijn perfect onderhouden en u kunt erop vertrouwen dat deze betrouwbaar zijn. Mocht er onverhoopt toch iets mis zijn, bijvoorbeeld met uw explosieveilige telefoon, dan kunt u uiteraard rekenen op passende service. Een ander voordeel van een ATEX telefoon huren, is dat u zelf geen prijzige ATEX-apparaten hoeft aan te schaffen. U kunt de explosievrije ATEX mobiele telefoon namelijk huren op de momenten dat u hem daadwerkelijk nodig heeft.

Een ATEX telefoon huren? Neem contact op!

Denkt u eraan om een ATEX telefoon te huren via Meetinstrumenten-huren.nl? Klik dan op het apparaat dat u voor ogen heeft. Op de detailpagina vindt u uitgebreidere specificaties van het toestel. Vervolgens kunt u uw contactgegevens achterlaten. Vervolgens voorzien wij u van een passend, geheel vrijblijvend voorstel. Vragen? Neem gerust contact op met ons, wij helpen u graag verder!

 

Toont alle 4 resultaten