Innovation 2.0 – ATEX Zone 1/21 telefoon

10.00

  • 5MP achterkant camera
  • Stof- en waterdicht
  • Atex zone 1/21 gecertificeerd
  • LED zaklamp ingebouwd
  • SOS knop
Categorie:

Beschrijving

ATEX Zone 1/21 telefoon huren? De Innovation 2.0 van iSafe is een explosieveilige ATEX telefoon en digitale camera, geschikt voor gebruik in ATEX zone 1/21. Dit betekent dat het instrument gebruikt kan worden in een gas- en stofexplosie gevaarlijk gebied met maximale blootstelling tot 10% van de bedrijfsduur. Dit robuuste toestel is hierdoor uiterst geschikt voor gebruik binnen een gevaarlijke werkomgeving zoals mijnbouw, olie of gas omgeving.

 

Deze explosieveilige ATEX smartphone draait op Android 4.2.1 en beschikt over alle benodigde smartphone functies. Met de 5 megapixel camera maakt de gebruiker scherpe foto’s en video. Ideaal voor het opmaken van rapportage na werkzaamheden. Na invoeren van een sim-kaart te benutten als telefoon, zonder sim-kaart functioneert het toestel als ATEX camera.

 

Daarnaast beschikt het toestel over enkele handige (veiligheids)functies zoals een SOS-knop en ingebouwde LED zaklamp. Ook is deze ATEX telefoon waterdicht tot op 2 meter en IP68 geclassificeerd. Meetinstrumenten-verhuur heeft verschillende varianten beschikbaar en voorziet u graag van een offerte.

 

Dit meetinstrument huren? Vraag direct aan via het offertemandje of neem contact op.

Datasheet

Download

Quickstart

Download