Gasdetector huren

Natuurlijk staat de veiligheid van u of uw medewerkers voorop. Zorg daarom dat u de juiste gasdetectie beschikbaar hebt voor het uitvoeren van controles volgens ARBO-richtlijnen. Hierdoor blijven uw vakmensen op de werkplaats continu op de hoogte van de omstandigheden. De gasdetectiemeters van Meetinstrumenten-verhuur.nl kunnen gevaarlijke niveaus van giftige of brandbare gassen detecteren, maar ook straling, vluchtige organische stoffen (VOC’s) of zuurstof. Ook werken de detectiemeters met verschillende alarmen. Hierdoor kunnen uw medewerkers met een gerust hart aan de slag en kunnen zij snel anticiperen in gevaarlijke situaties.

Draagbare gasdetectie

Bij Meetinstrumenten-verhuur.nl vindt u compacte en lichtgewicht gasdetectiemeters. Onze draagbare gasdetectie apparatuur neemt u gemakkelijk mee naar besloten ruimtes of de testomgeving waarin u uw werkzaamheden uitvoert.

Uw persoonlijke gasdetectie huren

Wilt u een gasdetector huren voor uw persoonlijke veiligheid of de veiligheid van uw medewerkers? Vanuit kennis en kunde adviseren we u over de beste oplossing. We hebben zelf met onze voeten in de modder gestaan en jarenlange ervaring met onze meetapparatuur. U kunt via onze website een gasdetector huren voor een korte periode. Heeft u een gasdetectiesysteem nodig voor langere periode? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. Tegen een speciaal tarief kunt u een gasdetector huren zolang als u het nodig heeft.

Om u van de beste service te kunnen voorzien staan we 24 uur per dag voor u klaar, 365 dagen lang. Bel voor persoonlijk advies of meer informatie of stel uw vraag via het contactformulier.

Enig resultaat