NEN 3140 tester huren voor een korte periode?

In NEN 3140 worden alle relevante eisen voor laagspanningsinstallaties beschreven. Hierin zijn veiligheidsregels vastgelegd voor iedereen die werkt met elektrische objecten in een laagspanningsgebied, bijvoorbeeld in een fabriek, op een bouwplaats of op een schip. Het is de taak van de werkgever om ervoor te zorgen dat het bedrijf voldoet aan deze wetgeving, zodat zijn medewerkers zo veilig mogelijk kunnen werken. Voldoet u aan de bepalingen die NEN 3140 stelt, dan voldoet u ook aan het aspect elektrische veiligheid dat in de Arbowet staat beschreven.

Professionele NEN 3140 apparatentesters 

Het is van belang dat u uw gereedschappen, installaties en apparaten regelmatig inspecteert. Dat kunt u doen met NEN 3140 apparatentesters. Vindt u de aanschaf van deze meetapparatuur te duur? Dan kunt u ervoor kiezen om NEN 3140 testers te huren via Meetinstrumenten-verhuur.nl. Dat houdt in dat u de testers voor een korte periode in bruikleen heeft. Zijn al uw apparaten getest? Dan stuurt u de apparatentester weer eenvoudig terug. Kortom: een NEN 3140 tester huren is een slimme zet als u de meetapparatuur slechts voor een korte periode nodig heeft.

Meetapparatuur NEN 3140 is in te zetten voor… 

Via onze website kunt u diverse NEN 3140 testers huren. Ze zijn stuk voor stuk eenvoudig te bedienen en leveren zeer nauwkeurige, betrouwbare meetresultaten. Alle testers hebben voldoende intern geheugen waarop metingen kunnen worden opgeslagen en later kunnen worden opgeroepen. NEN 3140 meters zijn in te zetten voor onder andere de controle van aardlekschakelaars, isolatieweerstand, circuit-en lijnimpedantie en draaiveldrichting.

NEN 3140 tester kalibreren 

Uiteraard kunt u er vanuit gaan dat wij alle NEN 3140 testers kalibreren voordat we ze bij onze klanten afleveren. Het kalibreren van onze meetapparatuur[1] gebeurt volgens de strengste norm, waardoor u zelf geen audit meer hoeft uit te voeren.

NEN 3140 tester huren? Neem contact op!

Denkt u erover om een apparatentester te huren via Meetinstrumenten-huren.nl? Ga dan naar het gewenste toestel, laat uw contactgegevens achter en wij voorzien u zo snel mogelijk van een passende offerte. Heeft u echter advies nodig over onze apparatuur of het huren ervan? Neem dan gerust vrijblijvend contact op met ons. Wij helpen u graag verder!

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.