ATEX camera huren

Bent u werkzaam in explosiegevaarlijke gebieden, zoals bijvoorbeeld in de petrochemie, chemische plants, opslagtanks of rioolgemalen? Dan kan het van belang zijn dat er een ATEX fotocamera beschikbaar is. Deze explosieveilige camera stelt u in staat om veilig te werken. Met een ATEX fotocamera kunt u heldere en betrouwbare waarnemingen vastleggen, zowel in statisch fotomateriaal als in videomateriaal. Wilt u ATEX apparatuur zoals bijvoorbeeld een explosievrije camera aanschaffen, maar vindt u dit een te grote investering? Dan kunt u via Meetinstrumenten-verhuur.nl een ATEX camera huren.

ATEX apparatuur: explosieveilige camera’s en telefoons

Als u werkt in explosiegevaarlijke omgevingen, wilt u uiteraard de risico’s zoveel mogelijk reduceren. Daarom bieden wij op Meetinstrumenten-verhuur.nl een divers aanbod aan ATEX apparatuur, waarmee u veilig te werk kunt gaan. Naast ATEX digitale camera’s, kunt u bij ons ook terecht voor het huren van ATEX telefoons, ATEX flowmeters, Atex loadcells, ATEX wanddiktemeters of ATEX portofoons.

ATEX camera huren: de voordelen

Wellicht vraagt u zich af wat het voordeel is van huren van ATEX apparatuur. Ten eerste garanderen wij u apparaten die perfect onderhouden zijn. Mocht er onverhoopt toch iets mis zijn, dan kunt u uiteraard rekenen op snelle en persoonlijke service. Een bijkomend voordeel van het huren van ATEX apparatuur is dat u zelf geen grote investeringen hoeft te doen. U kunt de benodigde apparatuur namelijk huren op de momenten dat u het daadwerkelijk nodig heeft.

Een explosieveilige camera huren? Neem contact op! 

Wilt u voor een kortere periode een ATEX camera huren? Ga dan naar de gewenste digitale camera en lees de uitgebreide specificaties. Is het wat u zoekt? Laat dan, geheel vrijblijvend, uw contactgegevens achter. Daarna voorzien wij u van een passend voorstel. Neem bij vragen gerust contact met ons op. Wij zijn u graag van dienst!

 

Toont alle 2 resultaten