ATEX wanddiktemeter huren

Werkt u in explosiegevaarlijke omgevingen, bijvoorbeeld tijdens stops in de petrochemie, of op (chemische) plants? Dan ontkomt u er wellicht niet aan om ATEX gecertificeerde instrumenten te gebruiken tijdens werkzaamheden. Meetinstrumenten-verhuur levert dergelijke ATEX instrumenten. Naast ATEX camera’s, smartphone en bijvoorbeeld verlichting, leveren wij ook ATEX wanddiktemeter. Een ATEX wanddiktemeter wordt gebruik om tankwanden en leidingwerk te controleren op restdikte. Dit is een indicatie van de rest levensduur van materiaal.

 

ATEX materiaaldiktemeters

Als u werkt in een potentieel explosiegevaarlijk gebied, bent u verplicht om de risico’s die werkzaamheden met zich meebrengen te beperken. Hierom heeft Meetinstrumenten-verhuur.nl een divers aanbod aan ATEX instrumentatie, waarmee u aan deze voorwaarden voldoet. De ATEX materiaaldiktemeters worden veelal gebruikt in combinatie met de ATEX flowmeters, omdat deze elkaar aanvullen. Een ATEX flowmeter meet op zijn nauwkeurigst, wanneer de ingegeven wanddikte klopt. Dit doet u met de ATEX wanddiktemeter. Alleen zo zijn betrouwbare metingen te verrichten.

 

Een explosieveilige camera huren? Neem contact op! 

Wilt u voor een kortere periode een ATEX gecertificeerd instrument huren? Onze ATEX wanddiktemeters passen perfect binnen dergelijke werkzaamheden. Naast ATEX wanddiktemeters, heeft Meetinstrumenten-verhuur ook ATEX flowmeters, ATEX smartphones, ATEX camera’s en ATEX lampen Neem bij vragen gerust contact met ons op. Wij zijn u graag van dienst!

Toont 1 resultaat