Atex Flowmeter Fluxus F608

10.00

  • Ultrasone clamp-on flowmeter
  • Gecertificeerd voor Atex zone 1
  • Leidingdiameter tot 400mm
  • Meetbereikbereik tot 25m/s
  • Geen onderbreking van uw proces
Categorie:

Beschrijving

Wilt u een ultrasone clamp-on flowmeter huren? En moet deze mogelijk ook geschikt zijn voor gebruik in explosiegevaarlijke omgeving? Huur dan de Fluxus F608 bij Meetinstrumenten-verhuur!

 

De Fluxus F608 is een Atex gecertificeerde flowmeter voor het meten van flow of debiet in gesloten leidingwerk. Met gebruik van deze debietmeter heeft u geen onderbreking van uw proces, omdat het instrument meet aan de hand van de sensoren welke op de buitenzijde van de leiding gemonteerd worden.

 

Het instrument is gecertificeerd voor gebruik in Atex zone 2, waarbij de sensoren en kabels kunnen worden ingezet in Atex zone 1. De sensoren zijn water- en stofdicht en hebben een RVS304 mantel.

 

Het instrument is inzetbaar op leidingwerk tot 400mm, grotere diameters mogelijk in overleg. Het meetbereik voor het debiet loopt van 0.01m/s tot 25m/s. Voor gebruik van deze instrumenten is het belangrijk dat er voldoende rechte leiding beschikbaar is om te meten. Dit ter voorkoming van mogelijke verstoring in de metingen vanwege werveling.

 

Heeft u een meetproject in de offshore? Of wilt u meten in de chemische industrie of raffinaderijen? Dan is de Fluxus F608 voor u een goede keuze. Wanneer u in een standaard omgeving metingen moet uitvoeren, dan is bijvoorbeeld de Portaflow 330 of de Katflow 200 een prima optie!

 

Dit meetinstrument huren? Vraag direct aan via het offertemandje of neem contact op.

Datasheet

Download

Gerelateerde producten