Flowmeter huren

Bent u van plan om de doorstroming en/of hoeveelheid gas, damp of vloeistof in een buis te meten? Dan kunt u gebruikmaken van een digitale flowmeter. Dergelijke flowmeters maken het mogelijk om metingen uit te voeren op de leiding, zonder inbreuk te maken op het proces. Dat zorgt ervoor dat de systemen niet onnodig stilgelegd hoeven te worden. Wel zo efficiënt.

Wilt u op korte termijn een flowmeting uitvoeren, maar vindt u de aanschaf van een dergelijke doorstromingsmeter te prijzig? Dan kunt u via Meetinstrumenten-verhuur.nl een flowmeter huren.

Betrouwbare lucht flowmeters huren

Met onze flowmeters voor lucht, ofwel luchtdebietmeters, kunt u eenvoudig het perslucht- of stikstof verbruik meten. Hoewel het beiden kostbare energiedragers zijn, ontbreekt het vaak aan een lucht flowmeter in een installatie. Daarom kunt u een losse flowmeter huren via onze website. Wij bieden een divers aanbod aan flowmeting apparatuur, waardoor u met ieder vraagstuk of probleem bij ons terecht kunt.

Flowmeter voor waterleidingen huren

Wanneer u een omvangrijk netwerk van waterleidingen beheert, voert u natuurlijk regelmatig flowmetingen uit. Met de speciale flowmeters voor waterleidingen kunt u uw controles uitvoeren zonder dat u het stromingsproces hoeft te onderbreken. Daardoor zijn de controles efficiënt, kostenbesparend en bovendien zeer veilig. Dankzij onze speciale ultrasone clamp-on flowmeters voor waterleidingen komt u namelijk niet direct in contact met het afvalwater.

Flow meter huren: de voordelen

Wilt u graag een flowmeter huren, maar bent u nieuwsgierig naar de voordelen? Wij vertellen er graag een aantal. Allereerst kunt u ervan uit gaan dat al onze digitale flowmeters perfect onderhouden zijn. Is er onverhoopt tóch iets mis? Dan kunt u uiteraard rekenen op snelle en persoonlijke service. Een ander groot voordeel van een flowmeter huren, is dat u zelf geen grote investeringen hoeft te doen. Huur de benodigde doorstromingsmeter op momenten dat u hem daadwerkelijk nodig heeft.

Een doorstromingsmeter huren? Neem contact op! 

Bent u eruit en wilt u voor een korte periode een doorstromingsmeter huren? Klik dan op de flowmeter die het beste past bij uw wensen en eisen. Daar leest u meer specificaties over de desbetreffende flowmeter. Is dit wat u wenst? Laat dan – geheel vrijblijvend – uw contactgegevens achter. Daarna voorzien wij u van een passend voorstel. Neem bij vragen gerust contact met ons op. Wij zijn u graag van dienst!

Toont alle 5 resultaten