Micronics PDFM5.1 – Doppler flowmeter

10.00

  • Diameter bereik 13mm-4500mm
  • Temperatuurbereik -40°C / +120°C
  • 0.03 tot 12.2 meter/seconde
  • Waterzuiveringen en Slibverwerking
  • Datalogger 300.000 meetwaarden

 

Categorie:

Beschrijving

De Greyline PDFM5 Doppler Flowmeter is een zeer compacte debiet en flowmeter. Het instrument is geschikt voor metingen aan vervuilde vloeistof in leidingen. Vervuilde vloeistof is dan bijvoorbeeld slib- of afvalwater.

 

Het instrument wordt geleverd met een non-destructieve doppler ultrasoon sensor voor leidingwerk van 1/2″ tot 180″ (12,5mm tot 4,5m) diameter. Verder wordt meegeleverd  een roestvrijstalen bevestigingsklem, oplader en een sterke koffer. Het apparaat kan tot 18 uur op de batterij meten.

 

Het instrument meet volgens het doppler principe, wat betekent dat het vaste deeltje of luchtbellen nodig heeft om een goede meting te kunnen doen. Deze deeltjes dienen een minimale grootte te hebben van 100 micron, in een concentratie van 75ppm. Het instrument kan op basis van deze uitganspunten een flow van 0.03 m/sec tot 12.2 m/sec registreren.

 

Deze draagbare ultrasone clamp-on flowmeter bevestigd u binnen enkele minuten aan de buitenkant van een leiding. Vervolgens weerkaatst een akoestische trilling tegen deeltjes of luchtbellen om de flow (stroomsnelheid) te bepalen. Doppler flowmeters werken aan de hand van 1 sensor.

 

Het instrument kan tot 300.000 meetwaarden opslaan dankzij het grote intern geheugen. Daarnaast kan de PDFM5 aangesloten worden en meten via PC of laptop. Wanneer u een flowmeter nodig heeft voor het meten van debiet van schoon water, bijvoorbeeld koelwater, dan volstaat voor u bijvoorbeeld de Katflow 200.

 

Dit meetinstrument huren? Vraag direct aan via het offertemandje of neem contact op.

Productvideo

Greyline PDFM 5.1 Brochure

Download