Hydrajaws Ankertester – 25kN

10.00

  • Draagbare ankertester tot 25kN
  • In hoogte verstelbare spreidplaat
  • Geleverd inclusief gaffel M12
  • Geleverd inclusief draadadapters tot M12
  • Optioneel inclusief bluetooth connectiviteit
Categorie:

Beschrijving

Wilt u ankerpunten proef belasten om de veiligheid rondom deze bevestigingspunten te waarborgen? Dan is Hydrajaws ankertester M2000 perfect voor u!

 

Hydrajaws Model M2000 is de meest gebruikte ankertester voor het vaststellen van de houdkracht van ankerpunten in het werk. Het instrument heeft een testcapaciteit tot 25kN en een range aan meegeleverde accessoires voor het testen van een diversiteit aan ankertypes en diameters.

 

Standaard wordt de tester geleverd met een verstelbare brug/  spreidplaat en kantelvoetjes. Ideaal voor situaties waar de ondergrond niet helemaal recht is. Verder is de kit voorzien van een M12 gaffel, draadadapters tot M12, boutadapters M12 en stud adapters voor ankerstangen tot M20.

 

De ankertester is voorzien van een digitaal display, waarop de toegepaste kracht in kN wordt afgelezen. De digitale manometer is bluetooth ready en kan worden gekoppeld aan de Hydrajaws app voor rapportage van de ankerbeproeving. Gebruik van de app heeft aanvullende kosten tot gevolg.

 

Met dit instrument kunt onder andere ankerstangen, draadstangen, draadeinden, spanankers, spouwankers en oogankers testen.

 

Dit meetinstrument huren? Vraag direct aan via het offertemandje of neem contact op.

Datasheet

Download