DoseBadge CR110A – Geluid Dosimeter

10.00

  • Meet geluidsdosis op de werkvloer
  • Eenvoudig te bedienen
  • 30 uur batterij duur
  • Inclusief NoiseTools software
  • 70dB(A) to 130dB(A) RMS
Categorie:

Beschrijving

De Cirrus Optimus doseBadge CR:110A is een geluid dosimeter voor het meten en registeren van geluidsdosis op de werkvloer. Deze lichtgewicht geluidsmeter weegt slechts 51 gram en is speciaal ontworpen voor gebruik door werknemers op de werkvloer. Het draadloze instrument werkt op batterij (max. 30 uur) en is voorzien van een bijzonder robuuste behuizing welke bestand is tegen vallen en stoten.

 

Met de doseBadge CR:110A word geluid geregistreerd waaraan medewerkers worden blootgesteld op de werkvloer. Met de meegeleverde riem bevestigt men de doseBadge op de schouder. Het instrument registreert zo tijdens de werkzaamheden alle parameters welke relevant zijn binnen de Arbo richtlijnen.

 

De doseBadges hebben een meetbereik van 70dB(A) tot 130dB(A) RMS en 120dB(C) tot 140dB(C) Peak. Toepasbaar volgens richtlijnen IEC 61252: 1193 en ANSI S1.25:1991. Neemt u vrijblijvend contact op met meetinstrumenten-verhuur als u twijfelt over de toepassing. Wij hebben ook geluidsmeters klasse 1 en klasse 2 beschikbaar.

 

De dosimeters worden ingesteld met behulp van de meegeleverde doseBadge reader. Daarnaast is de opgeslagen data uit te lezen in de meegeleverde software NoiseTools. Binnen de software kunt u eenvoudig rapportage opmaken van de geregistreerde meetwaarden. De rapportage is te exporteren naar Excel.

 

Dit type geluid dosimeter huren? Vraag direct aan via het offertemandje of neem contact op.

Productvideo

Quickstart

Download

Datasheet

Download