Cesva DC112 – Geluid Dosimeter

10.00

  • Analyse in octaafbanden
  • Gelijktijdige meting parameters
  • Grote opslagcapaciteit
  • Download via USB-poort
  • Meten geluid richtlijn 2003/10/CE
Categorie:

Beschrijving

De Cesva DC112 is een geluid dosimeter voor het meten van geluidsdruk op de werkvloer. Gemeten gegevens worden vastgelegd en bewaard, inclusief tijdslog en zijn uit te lezen via de meegeleverde software.

 

Dit instrument meet gelijktijdig alle meetparameters waarmee het aspect lawaai op de arbeidsplaats geëvalueerd kan worden. Hierin wordt het A-gewogen en C-gewogen equivalente geluidsniveau, de frequentie A-gewogen dagdosis, de noise exposure en de noise dose met criterion level en peak level meegenomen.

 

Dit meetinstrument is ideaal voor het meten van geluidsniveaus bij werknemers, door de externe microfoon is deze gemakkelijk zonder hinder te dragen. Gezien dit meetinstrument geschikt is voor metingen conform de Nederlandse norm ISO-9612 (voorheen NEN-3418), kan deze gebruikt worden voor ARBO inspectie.

 

De Cesva DC112 geluid dosimeter is een licht en robuust instrument welke Real-time frequentie analyse uitvoerd in octaafbanden (63 Hz tot 8 kHz).

 

Om data uit te lezen sluit u het apparaat gemakkelijk aan op uw PC of laptop via USB. De uitgebreide software Cesva Capture Studio en Capture Studio Editor word standaard meegeleverd.

 

Dit meetinstrument huren? Vraag direct aan via het offertemandje of neem contact op.

Cesva DC112 Handleiding

Download

Cesva DC112 Datasheet

Download