Eijkelkamp Penetrologger

10.00

  • Draagvermogen bodem meten
  • Bereik oppervlak 1 – 5 cm²
  • Batterijduur 8 uur
  • Data uitlezen via meegeleverde software
  • Meetbereik diepte 80cm

 

Categorie:

Beschrijving

Penetrologger huren? Met de Eijkelkamp Penetrologger meet de gebruiker weerstand en draagvermogen van de ondergrond. Dit instrument wordt onder andere gebruikt in de landbouw, culturele en civiele wereld. Ingezet om te beslissen of de grond niet te zacht is om er vee of voertuigen overheen te laten gaan.

 

De Eijkelkamp Penetrologger meet tot maximaal 80 centimeter diepte tot maximaal 8 uur aaneenvolgend. Dankzij de logfunctie is het mogelijk om tot 1500 meetresultaten op te slaan op het intern geheugen. De meetwaarden zijn direct uit te lezen op het grote scherm.

 

Maximale drukkracht en indringingsweerstand tot 1000N met een resolutie van 1N. De nauwkeurigheid is ± 1%. Het instrument is voorzien van een geïntegreerde waterpas en wordt geleverd met accessoires als draadstangen, verschillende conussen en software.

 

Het instrument bied de mogelijkheid om een plan voor veldwerk aan te maken, waarin wordt opgenomen op welke locatie wordt gemeten, het aantal metingen per locatie , welke accessoires worden toegepast en de instellingen van het instrument. Belangrijke parameters zijn het ingezette het conustype en de penetratiesnelheid.

 

De Penetrologger bij ons huren? Vraag direct aan via het offertemandje of neem contact op.

Productvideo

Eijkelkamp Penetrologger Handleiding

Download