Kabeldetector – Leica Digicat 750i XF

10.00

  • Grondkabel detector
  • Kabelbreuk opsporen
  • Kabeldetectie voor graafwerkzaamheden
  • Geleverd inclusief transmitter
  • Diepte en stroomsterkte indicatie
Categorie:

Beschrijving

Wilt u de loop van een grondkabel in kaart brengen? Huur dan de Leica Digicat 750i XF bij meetinstrumenten-verhuur.nl!

 

Met de Leica Digicat 750i XF grondkabeldetector kunt u op eenvoudige wijze de loop van een grondkabel in kaart brengen. De Digitcat 750i XF versie is een uitgebreid instrument met de mogelijkheid om ook over langere afstanden kabels te volgen. In combinatie met de Digitex signaaltransmitter kan ook de diepteligging van de kabel worden geschat.

 

Hoe werkt het detecteren van grondkabel? De set wordt geleverd met een Leica signaal transmitter en een signaal locator. De transmitter wordt geleverd met een kabelklem welke u om (spanningsvoerende) kabel kunt klemmen. Hiermee zet u een uniek signaal op de kabel, welke u kunt volgen met de locator. Hiermee kunt u precies volgen hoe de kabel in de grond ligt.

 

Aanvullend kunt u een eventuele aardfout in kaart brengen met dit systeem. Tijdens het lokaliseren van de kabel, geeft het instrument een geluidssignaal en een indicatie van de signaalsterkte. Wanneer u een aardfout passeert, zal het detectiesignaal compleet wegvallen. Dit is een indicatie van een wegvloeiend signaal en dus fout in de kabel.

 

Wilt u grondkabel detecteren? Of wilt u kabelbreuk detecteren? Dan is de Leica Digitcat 750i XF kabelbreukdetector voor u het juiste instrument!

 

Wilt u dit meetinstrument huren? Vraag direct aan via het offertemandje of neem contact op.