Tramex Survey Encounter – Vochtmeter

10.00

  • Niet-destructieve, lichtgewicht vochtmeter
  • Metingen direct uitleesbaar
  • Rapportage op PC / Laptop
  • Detecteert 5 – 30% vocht in hout
  • Slaat tot 625 lezingen op in geheugen
Categorie:

Beschrijving

Vochtmeter huren voor in de bouw? De Tramex Survey Encounter is een compacte vochtmeter geschikt voor het detecteren van vochtniveaus in hout, gipsplaten, steen, dakbedekking, gevelbeplating en andere bouwmaterialen.

 

Dit lichtgewicht, draagbare instrument werkt met het principe van elektrische impedantiemetingen om accurate, non-destructieve vochtmetingen te doen in muren, dakbedekking etc. Het instrument is gekalibreerd op 5 – 30% vocht in hout. Voor de andere materialen geldt een comparatieve schaal.

 

Deze Survey Encounter van Tramex is uiterust met een krachtige microcontroller, een klok, temperatuursensor en een hoge capaciteit geheugenchip. Door de geleidende, rubberen elektrodes aan de onderkant van het instrument word een signaal gestuurd door het materiaal dat u test. Het resultaat is direct uitleesbaar op het heldere LCD display.

 

Dankzij het uitgebreide, interne geheugen kan het instrument tot 625 resultaten opslaan. Met de USB verbinding download u ook direct de meetresultaten naar uw PC of laptop in PDF of CSV formaat.

 

Deze vochtmeter huren? Vraag direct aan via het offertemandje of neem contact op.

Extra informatie

Meet methode

Niet-destructief signaal

Frequentie

125 kHz.

Software

Meegeleverd

Opslag

Tot 625 lezingen, over 25 bestanden (25 lezingen per bestand)

Dimensies

150 x 80 x 35 mm

Gewicht

280 gram

Datasheet

Download