PMS3000 Datalogger

10.00

  • Drukrecorder in Flightcase (IP67)
  • Digitale opslag als CSV en PDF
  • Registreren van druk tot 500 bar
  • Leverbaar inclusief thermoprinter
  • Helder grafisch touchscreen 4.3″

 

Categorie:

Beschrijving

De PMS3000 (Pressure Monitoring System) van Union Instruments is een drukrecorder met IP67 classificatie. Dit betekent dat wanneer de koffer tijdens metingen afgesloten wordt, deze stof- en waterdicht is. Hiervoor zitten er aansluitingen, voor zowel druk als temperatuur, specifiek aan de zijkant gemonteerd.

 

De PMS3000 is de moderne vervanger van ouderwetse kaartschrijvers met ronde kaart. De data word zowel direct geprint (minder fraudegevoelig) alsmede digitaal opgeslagen. Digitaal kan de data later worden uitgelezen voor gebruik in uw meetrapportage. De output hierbij is standaard als PDF en CSV bestand.

 

Voor realtime weergave is het instrument voorzien van een helder touchscreen display van 4.3″. Daarnaast is de PMS3000 standaard voorzien van een omgevingstemperatuursensor en optioneel van een externe temperatuursensor voor bijvoorbeeld op de leiding of in de bodem.

 

Deze datalogger is leverbaar met verschillende drukbereiken, afhankelijk van uw situatie. Veelgebruikte configuraties zijn 0 – 35 bar of 0 – 500 bar.

 

Standaard is de koffer voorzien van 1 druksensor. Het is ook mogelijk om de koffer te voorzien van een extra druksensor waarmee u het drukbereik kunt uitbreiden.

 

De koffer is voorzien van een accu waarmee tot 150 uur gelogd kan worden wanneer het display uit staat. Met de display op 50% kan de accu 55 uur achtereen loggen. Kortom, een ideaal instrument voor het in kaart brengen van drukval en afpersingen. Zeer veel veelzijdige drukrecorder.

 

Dit meetinstrument huren? Vraag direct aan via het offertemandje of neem contact op.

Extra informatie

Gewicht

4,5 kg

Dimenties

350 x 148 x 295 mm

IP Classificatie

IP 67 (gesloten koffer)

Batterij

12 V, 9 Ah capaciteit

Temperatuurcensor

1x intern, 1x extern

PMS3000 Datasheet

Download