Fluke 712B RTD Calibrator

10.00

Voor de professional op het gebied van temperatuurkalibratie die een uiterst nauwkeurige, gebruiksvriendelijke, enkelfunctionele RTD-temperatuurkalibrator wil, is de Fluke 712B het ideale testinstrument.

Beschrijving

Wilt u een hoogwaardige RTD calibrator huren? Dan is de Fluke 712B voor u een goede keuze!

 

De Fluke 712B RTD-kalibrator (het product) is een handheld instrument met batterijvoeding dat diverse RTD’s meet en genereert. Het heeft ook een geïsoleerd kanaal voor het meten van 4-20 mA. Het te huren instrument wordt ingezet voor de volgende werkzaamheden:

 

  • mA-stroom meten: Om mA-stroom te meten, verbindt u het product met de stroomaansluitingen van de transmitter.
  • Temperatuur meten – RTD
  • Temperatuur signalen genereren
  • RTD’s simuleren
  • mA signaal omzetten naar temperatuur uitlezen

 

Verder is het instrument in staat om verschillende basis functionaliteiten uit te voeren zoals 0%- en 100% uitgangsparameters instellen en stap- en stijgmodi instellen.

 

Leveringsomvang:

 

Het instrument wordt geleverd als standaard complete kit met o.a. de AC175 krokodillenklemmen (2 sets), TL75 meetsnoeren (2 sets),  754-8016 krokodillenklemmen (1 set), handleiding en certificaat. Uiteraard zijn wij bereikbaar voor ondersteuning tijdens het gebruikt. Neemt u vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie of gebruik het offertemandje voor een aanvraag / offerte.

Fluke 712B Datasheet

Download