PQA 824 – Power Quality Analyser tot 3000A

10.00

  • Nauwkeurige vermogensmeter huren
  • 5 Spanningsingangen
  • Flexibele stroomtang 3000A
  • Uitlezen via USB stick
  • Intern geheugen voor data opslag

 

Categorie:

Beschrijving

Bent u op zoek naar een Power Quality Analyser? De PQA 824 is een powerlogger van HT Italia. Dit instrument is specifiek geschikt voor het monitoren van netspanningskwaliteit, harmonischen, spanningspieken etc.

 

Het instrument meet net als de PQA823 onder andere netspanning, stroom tot 300A ac of 3000A ac, de frequentie, tot de 49e harmonischen, aanloopspanningen en aanlooppieken, het werkelijk en blinde vermogen en flicker. De PQA-823 netspanning analyser meet gelijktijdig aan 3 fasen inclusief de nul. De 824 heeft als extra functie dat het transi├źnten kan meten en opslaan.

 

Het instrument wordt geleverd inclusief flexibele stroomtangen tot 3000A , met een lusdiameter van 174mm. Vanzelfsprekend worden er ook meetsnoeren voor spanning meegeleverd (krokodilklem) en software.

 

Metingen worden direct op het intern geheugen opgeslagen en data kan worden uitgelezen via PC of laptop via USB. Ook de handige software word meegeleverd bij huur van deze netanalyser. Binnen de software kan de meetdata heel specifiek worden geselecteerd ten behoeve van uw rapportage. Bij vragen hierover kunnen wij natuurlijk adviseren over gebruik.

 

Metingen vinden plaats overeenkomstig de normen EN50160. De meters zijn geschikt voor CAT IV 600 V.

 

Dit meetinstrument huren? Vraag direct aan via het offertemandje of neem contact op.

Productvideo

PQA824 Brochure

Download