Fluke ii900 – Sonic Imager

10.00

  • Hypermoderne lekdetector van Fluke
  • Voorzien van 64 digitale MEMS-microfoons
  • Resolutie 1280 x 800 (1.024.000 pixels)
  • Tot 6 uur achtereen meten
  • Foto en video functie voor rapportage doeleind

Beschrijving

Wilt u een hypermoderne lekdetector huren? Dan heeft meetinstrumenten-verhuur met de Fluke ii900 een geschikte oplossing voor u!

 

Als u lekken wilt detecteren in een industriële omgeving, dan is de draagbare Fluke ii900 Sonic Industrial Imager een perfect instrument. Het instrument is voorzien van een reeks microfoons om een groot beeldoppervlak te creëren.

 

De Fluke ii900 lekdetector is een draagbaar meetinstrument waarmee onderhoudsteams snel en nauwkeurig lucht-, gas- en vacuümlekken in persluchtsystemen kunnen lokaliseren. Ook in productieomgeving werkt dit Fluke meetinstrument betrouwbaar, dankzij de nieuwe SoundSight™-technologie,  speciaal ontworpen voor rumoerige productiefaciliteiten.

 

Het instrument is voorzien van een 7-inch LCD-aanraakscherm, waarmee de gebruiker een SoundMap™ projecteert  over een visueel beeld. Hiermee zorgt men voor een snelle identificatie van de locatie van de lekkage. Dankzij de eenvoudige, intuïtieve interface kunnen technici de geluidsfrequentie van het lek isoleren om harde achtergrondgeluiden weg te filteren. Beelden kunnen worden opgeslagen en geëxporteerd voor rapportagedoeleinden.

 

Door inzet van dit instrument verlaagt de gebruiker de lekdetectietijd, waarmee direct wordt bespaart op energiekosten. Dankzij de eenvoud in gebruik, wordt dit instrument als snel opgenomen in de periodieke controle ronden / preventieve onderhoudscyclus in productieomgeving.

 

Dit meetinstrument huren? Vraag direct aan via het offertemandje of neem contact op.

Datasheet Fluke ii900 Industrial Imager

Download