S-type Loadcell 3-ton

10.00

  • Meetbereik tot 3 ton
  • Voor trek of druk toepassing
  • Inclusief uitleesunit in kN
  • Optioneel datalogger
  • Oogbouten optioneel meegeleverd

Beschrijving

Loadcell voor trek- of druk toepassing huren? Meetinstrumenten-verhuur levert S-type loadcells vanuit voorraad.

 

Deze S-type Loadcell 3 ton is een nauwkeurig instrument voor het meten van druk- en/of trekkracht. Deze loadcell word standaard geleverd met 5 meter kabel en een uitleesunit. Optioneel kunt u hier een datalogger bij gebruiken en de meetwaarden opslaan voor rapportage achteraf. U krijgt dan een Excel bestand met de datum, tijd en meetwaarden.

 

Op de display of datalogger kunt u real-time de meetwaarden aflezen. Deze weergave is standaard in kN. Naast de loadcells kunnen er ook andere sensoren aan de display of datalogger worden gekoppeld. Zo kunt u bijvoorbeeld ook een temperatuursensor of verplaatsingssensor koppelen.

 

Al onze s-type loadcells worden bij uitgave en terugkomst uitgebreid getest op onze testbanken, zodat u altijd verzekerd bent van een betrouwbaar systeem. Alle loadcells worden geleverd met een kalibratie certificaat van minder dan 12 maanden oud.

 

Afhankelijk van uw exacte toepassing kunnen wij nog aanvullende accessoires meeleveren, zoals oogbouten voor trekkracht of weeg doeleinden. Wij leveren dit type loadcell tot 30 ton.

 

Dit meetinstrument huren? Vraag direct aan via het offertemandje of neem contact op.