Fluke 724 – Temperatuurcalibrator

10.00

 • Genereert en simuleert thermokoppels
 • Genereert en simuleert RTD’s
 • 4 tot 20 mA meten en generen
 • Geleverd als compelte kit
 • Lineaire stijgfunctie en automatische stijgfunctie
 • Direct leverbaar uit voorraad

Beschrijving

Fluke 724 temperatuurcalibrator huren ? Te huur via meetinstrumenten-verhuur!

De Fluke 724 is een nauwkeurige en betrouwbare temperatuurcalibrator. De Fluke 724 kan worden gehuurd voor het genereren en meten van 10 thermokoppeltypes en 7 RTD-types. Aanvullend kunnen ook spanning en weerstand worden gesimuleerd en gemeten. Een ideaal universeel instrument voor inzetbaarheid op uw project!

 

Met dit instrument kunt u ook mA meten en kan de transmitter worden voorzien van lusvoeding. Hierdoor geschikt voor testen en kalibreren van bijna elk temperatuurinstrument. Dankzij deze feature heeft u maar één hulpmiddel nodig om alle temperatuursensors en transmitters in uw installatie vakkundig te testen. Het is een Fluke 712B en Fluke 714B in één instrument.

 

De Fluke 724 kan worden benut voor snelle RTD-pulscircuits en biedt hierbij lusvoeding. Het instrument heeft een tweeregelig display voor de meet- en genereerfuncties. Hiermee kunt u simultaan een temperatuurmeting uitvoeren en de lusstroom bekijken. Met de eenvoudige, menuloze bediening gaan alle testwerkzaamheden een stuk sneller dan vroeger. Of u nu snelle lineariteitstesten uitvoert met de 25% en 100% stappenfuncties of een test op afstand doet met de functies voor automatische stappen of automatische helling. Met de Fluke 724 is het testen en kalibreren eenvoudiger dan ooit.

 

De Fluke 724 is compact, lichtgewicht en heeft een gestroomlijnde vorm. Het display is voorzien van een heldere achtergrondverlichting om te kunnen werken bij weinig licht. Door de grote batterijcapaciteit (4 AA alkalinebatterijen) kunt u lang achter elkaar met het apparaat werken. Het is een robuust, betrouwbaar apparaat dat is ontwikkeld voor gebruik op de werkvloer.

 

Het instrument heeft configureerbare 0%-en 100% broninstellingen voor snelle lineariteitscontroles in stappen van 25%. Daarnaast mogelijkheid tot lineaire en automatische stijgfunctie in stappen van 25% (op basis van 0%- en 100% instellingen). De uitschakelinstellingen worden door het instrument onthouden. Wel zo handig wanneer repeterende tests worden uitgevoerd op verschillende locaties. Het instrument wordt gebruikt in zowel laboratorium als veeleisende industriele omgeving.

Fluke 724 temperatuurcalibrator huren bij Metesco?

 

Het instrument wordt geleverd als complete kit inclusief bijpassende meetsnoeren en optioneel een magnetisch ophangsysteem voor vereenvoudigd werken. Veder inclusief een herleidbaar kalibratie certificaat. Vanzelfsprekend kan bij afhaling een instructie tot gebruik worden gegeven. In geval van opsturen kunnen wij eea telefonisch aan u toelichten. Neemt u vrijblijvende contact met ons op en vraagt u vrijblijvend naar de voorwaarden.

Fluke 724 datasheet

Download

Gerelateerde producten

 • Fluke 715 kalibrator

  Fluke 715 – Calibrator Volt/mA

  10.00
  • Meet lusstroomsignalen 0-20 mA/4-20 mA
  • Hoge nauwkeurigheid van 0,015%
  • Meten uitgaande spanningssignalen PLC
  • Genereert / simuleert een lusstromen
  • Simuleert voedingsspanning 100mV