Fluke 434 Power Quality Analyser

10.00

  • Energiemeter / datalogger
  • Inclusief gratis FlukeView Software
  • Geleverd met stroomtang 400 Aac
  • Meet netkwaliteit voor langere periode
  • Complete kit in flightcase

 

Categorie:

Beschrijving

De Fluke 434 Power Quality Analyser (PQA) meet verschillende energiewaarden zoals vermogen & energie,  harmonischen en onbalans. Door middel van de verliescalculator kan men zelfs berekenen hoeveel energie er verspild wordt als gevolg van slechte netvoeding.

 

Dit instrument wordt typisch ingezet voor het identificeren van problemen en het analyseren van de netvoedingskwaliteit in het algemeen. Het instrument wordt hiervoor geleverd met 4 stroomtangen tot 400 Aac en 5 meetsnoeren voor spanning. Optioneel kunnen wij flexibele stroomtangen tot 1000 Aac meeleveren.

 

Het instrument beschikt over intern geheugen voor het opslaan van de metingen over een ingestelde periode. Vaak wordt hiervoor een week ingesteld, zodat alle dagen worden meegenomen in de analyse. Gratis wordt er Fluke software meegeleverd voor het uitlezen van de data. Hieruit volgend kan data worden geëxporteerd naar bijvoorbeeld Excel, zodat dit kan worden opgenomen in rapportage.

 

Het instrument is voorzien van een aantal meetprogramma’s om het de gebruiker makkelijk te maken. Wel is het zaak dat de gebruiker de ingestelde parameters en meetintervallen naloopt, zodat alles naar wens ingesteld staat.

 

Dit instrument is voor de meer ervaren gebruiker. Wanneer metingen uitgevoerd moeten worden door een minder ervaren monteur of er moet tot een hogere stroom gemeten worden, dan adviseren wij een instrument van bijvoorbeeld HT Instruments.

 

Dit meetinstrument huren? Vraag direct aan via het offertemandje of neem contact op.

Fluke 430 Serie Datasheet

Download