PQA 823 – Netanalyser tot 3000A

10.00

  • Netanalyser huren
  • 4 Spanningsingangen
  • Meet stroom en spanning
  • Inclusief flexibele stroomlussen 3000A
  • Intern geheugen voor data opslag

 

Categorie:

Beschrijving

Netanalyser huren? De PQA 823 is een netspanning recorder van HT-Instruments. Dit instrument is uiterst geschikt voor het monitoren van netspanningskwaliteit, harmonischen, pieken, dalen of voor meten van het energieverbruik in kWh.

 

Het instrument meet onder andere netspanning, stroom tot 300A ac of 3000A ac, de frequentie, tot de 49e harmonischen, aanloopspanningen en aanlooppieken, het werkelijk en blinde vermogen en flickermeting. De PQA-823 netspanning analyser meet gelijktijdig aan 3 fasen inclusief de nul.

 

Deze netanalyser wordt geleverd inclusief flexibele stroomtangen tot 3000A ac, met een lusdiameter van 174mm. Ook worden er 5 meetsnoeren voor spanning meegeleverd (krokodilklem) en software.

 

Metingen worden direct op het intern geheugen opgeslagen en data kan worden uitgelezen via PC of laptop via USB. Ook de handige software word meegeleverd bij huur van deze netanalyser. Binnen de software kan de meetdata heel specifiek worden geselecteerd ten behoeve van uw rapportage. Bij vragen hierover kunnen wij natuurlijk adviseren over gebruik.

 

Metingen vinden plaats overeenkomstig de normen EN50160. De meters zijn geschikt voor CAT IV 600 V.

 

Dit meetinstrument huren? Vraag direct aan via het offertemandje of neem contact op.

Productvideo

PQA823 Brochure

Download