Fluke MDA-550 – Motor Drive Analyzer

10.00

 • Eenvoudig te bedienen Motor Drive Analyser
 • GeĆÆntegreerde Oscilloscoop
 • Geleverd met stroomtang 400A / 3000A
 • 600 V CAT IV/1000 V CAT III goedgekeurd
 • Software voor uitlezen data meegeleverd

 

Categorie:

Beschrijving

Bent u op zoek naar een instrument om motoraandrijvingen te analyseren? Dan is de Fluke MDA-550 voor u het perfecte instrument!

 

De MDA-550 is een betrouwbare Motor Drive Analyser van Fluke. Het instrument is specifiek ontwikkeld voor het analyseren en oplossen van problemen bij frequentieregelaars en de hierdoor aangestuurde motoren.

 

U hoeft geen complexe metingen in te stellen, omdat het instrument is voorzien van vooraf ingestelde meetprofielen. Dankzij deze profielen weet u zeker dat alle gegevens geregistreerd worden die nodig zijn voor een betrouwbare analyse gericht op kritieke onderdelen van de motoraandrijving. Van de ingang tot de uitgang, de DC-bus en de motor zelf. Opgeslagen meetdata kunt u eenvoudig in een rapport opnemen, dankzij de ingebouwde rapportgenerator.

 • Meet de belangrijkste parameters voor motoraandrijvingenzoals spanning, stroom, DC-busspanningsniveau en AC-rimpel, spannings- en stroomonbalans en harmonischen (MDA-550), spanningsmodulatie en spanningsontladingen via de motoras (MDA-550).
 • Voer uitgebreide metingen van harmonischen uitom de effecten van lage en hoge harmonischen op uw elektrisch systeem te identificeren.
 • Stap voor stap instellen van complexe metingen aan de ingang van de motoraandrijving, de DC-bus, de uitgang van de aandrijving, de motoringang en de motoras (MDA-550), met grafische stapsgewijze aansluitschema’s voor spanning en stroom.
 • Maak gebruik van een vereenvoudigde meetopstellingmet vooraf ingestelde meetprofielen om automatisch de gegevensverzameling te activeren op basis van de gekozen meetprocedure.
 • Stel snel en gemakkelijk rapporten opdie perfect zijn voor het documenteren van storingzoekwerkzaamheden en de samenwerking met anderen.
 • Meet aanvullende elektrotechnische parametersmet een volwaardige oscilloscoop van 500 MHz, een meter- en registratiefunctie voor een complete reeks elektrotechnische metingen aan industriĆ«le systemen.

 

Kortom, met dit instrument kunt u vrijwel alle metingen uitvoeren waarbij u een hoge betrouwbaarheid en nauwkeurigheid nodig heeft.

 

Voor het uitvoeren van deze metingen wordt standaard een set stroomtangen meegeleverd, inclusief meetsnoeren voor spanning. Stroomtangen die meetinstrumenten-verhuur.nl beschikbaar heeft zijn voor het meten van wisselspanning tot 400A (harde tang) of 3000A (flex tang). Voor het registreren van gelijkstroom hebben wij de beschikking over stroomtangen tot 30/300A, waarmee u bijvoorbeeld metingen kunt uitvoeren aan batterijen en accu’s.

 

Het geheel wordt geleverd als kit, compleet in koffer met handleiding en software.

 

Heeft u interesse in het huren van de MDA-550 of wilt u aanvullende informatie ontvangen? Vraag direct aan via het offertemandje of neem contact op.

Fluke MDA-550 Datasheet

Download