Portaflow 330 – Ultrasone clamp-on flowmeter

10.00

  • Ultrasone clamp-on flowmeter
  • Geen onderbreking van het proces
  • Meet bereik tot 2000mm met sensorset B
  • Meetbereik debiet tot 20m/s
  • Altijd geleverd inclusief kalibratie protocol
Categorie:

Beschrijving

Bent u op zoek naar een eenvoudig te bedienen flowmeter? Zonder uitgebreide training direct flow en debiet in kaart brengen? Dan bent u bij meetinstrumenten-verhuur.nl aan het juiste adres.

 

De Portaflow 330 is een eenvoudig te bedienen instrument voor het monitoren en registreren van flow en debiet.  De vloeistof snelheid meet u door 2 sensoren op de buitenzijde van de leiding te monteren. Dit is een typisch kenmerk van een ultrasone clamp-on flowmeter. Dit is een transit-time flowmeter, gericht op schone vloeistof. Dat wil zeggen, zonder luchtbellen of vuile deeltjes.

 

De PF330 meet de vloeistof snelheid, en heeft een ingebouwde totaliser en datalogger voor metingen en registratie over langere tijd met output naar PC of printer. Software voor uitlezen en het opstellen van rapportage wordt bijgevoegd.

 

De PF330 is ontworpen met gebruiksgemak in het achterhoofd. Een interactief QuickStart menu wat bediening vereenvoudigt maakt snelle plaatsing mogelijk op elke geschikte locatie. De minimale set-up eisen maak het gebruik in de praktijk prettig en snel en bovendien mogelijk dat gegevens en parameters voor lokaties kunnen worden onthouden door het systeem.

 

De diverse types flow sensoren, of transducers worden geplaatst aan de buitenzijde van de leiding zonder verstoring van de in werking zijnde installatie of procesparameters. Het meetbereik flow loopt tot 20m/s en het leidingdiameter bereik is standaard 13-115mm en 50-2000mm, verdeeld over 2 sensorsets.

 

Bent u dus op zoek naar een flowmeter? Neem dan contact op.

Wij zullen u adviseren en ondersteunen tijdens metingen.