Drukdoos 100 ton

10.00

  • 100 ton capaciteit
  • Bouwhoogte 184mm
  • met 10 meter kabel
  • Bluetooth verbinding mogelijk
  • Inclusief display weergave in kN
Categorie:

Beschrijving

Drukdozen huren? Meetinstrumenten-verhuur levert deze drukdozen tot 100 ton veelal uit voorraad !

 

Deze 100 tons drukdozen worden geleverd inclusief display met realtime weergave van de kracht in kN. Deze displays zijn geschikt voor het inpluggen van 2 weegcellen. Optioneel kunt u ook een datalogger kiezen, deze is geschikt voor maximaal 4 loadcellen en levert uiteindelijk een rapportage in Excel. Ook kunt u per loadcell zien wat de realtime kracht in kN is.

 

Deze drukdoos, of compressie load cell, heeft een bouwhoogte van 184mm en wordt geleverd met 10 meter kabel. Een kabelverbinding biedt ten allen tijde de zekerheid van een stabiele verbinding. Optioneel is een draadloze verbinding ook mogelijk, wij informeren u hier graag over. Heeft u minder ruimte en zoekt u een loadcell met lagere bouwhoogte? Meetinstrumenten-verhuur.nl levert ook loadcells met lage bouwhoogte!

 

U kunt met meerdere loadcells ook wegingen en zwaartepuntmetingen uitvoeren. Voor het uitvoeren van zwaartepunt metingen, ook wel centre of gravity genoemd, kunnen wij ook hydraulische vijzels en andere toebehoren meeleveren.

 

Deze drukdoos wordt als standaard geleverd in een stevige peli flightcase met wielen. Vraagt u vrijblijvend naar de mogelijkheden! Neem contact met ons op.