Tractel LLXh – Kraanweger 50 ton

10.00

  • Inclusief radiografisch display
  • Weergave in ton, daN of kN
  • Geleverd inclusief sluitingen
  • Nauwkeurigheid ± 0.2% full scale
  • Inclusief kalibratie protocol
Categorie:

Beschrijving

Bent u op zoek naar huur van een kraanweger of testklok om een hangende last te meten / wegen? Huur dan de 50 tons kraanweger bij Meetinstrumenten-verhuur.nl!

 

Wanneer u een object wilt wegen, bijvoorbeeld een hangende last in een kraan, dan is de zeer accurate kraanweger van Tractel voor u een zeer geschikte optie. Met een gespecificeerde meetafwijking van slechts ± 0.2% van het meetbereik (ISO 376 . 21 °C), kunt u vertrouwen op een correcte meting!

 

Dit huurinstrument wordt geleverd inclusief een radiografisch display waarop u de gemeten waarde direct afleest in bijvoorbeeld kN of ton. Vanzelfsprekend wordt de huurkoffer geleverd inclusief 2 passende sluitingen, zodat u nu misgrijpt op het moment dat u de weging moet uitvoeren!

 

Deze kraanwegers worden veelal toegepast op schepen en in de transportsector. Een hangende last wordt nauwkeurig in kaart gebracht. Meer dan 1 trekklok nodig? Vanzelfsprekend hebben wij de beschikking over meerdere aantallen en capaciteiten, u kunt dus ook sets huren waarmee u op meerdere punten simultaan kunt meten. Wij hebben ook Atex varianten beschikbaar, tot maximaal 120 ton.

 

De hier omschreven 50 tons kraanweger is voor zware toepassing. Voor eenvoudigere toepassing, zoals bijvoorbeeld de last in een heftruck, hebben wij lichtere varianten op voorraad. Wij hebben een 15 tons kraanweger of eventueel 6,3 tons trekklok voorradig.

 

Heeft u meer informatie nodig voordat u een instrument huur?  Neem vrijblijvend contact op.

Tractel LLX - Datasheet

Download