Tractel LLX – Testklok 50 ton

10.00

  • Inclusief radiografisch display
  • Weergave in o.a. ton of kN
  • Inclusief greenpin sluitingen
  • Nauwkeurigheid ± 0.2% full scale
  • Inclusief kalibratie protocol
Categorie:

Beschrijving

Bent u op zoek naar de huur van een testklok voor het wegen van zeer zware last? Dan is de LLX 50 tons testklok van Meetinstrumenten-verhuur.nl voor u de juiste oplossing.

 

De LLX testklok van Tractel is de voorloper van de LLXh en is een uiterst betrouwbaar meetinstrument voor het meten van gewicht tot 50.000 kg! Dit specifieke type wordt veelal gebruikt op schepen en in de heavy lifting en heeft een gespecificeerde afwijking van slechts 0.2% full scale! Dit betekent een afwijking van ± 100 kg bij een last van 50.000 kg.

 

Ook dit huurinstrument wordt standaard geleverd inclusief radiografisch display waarop de gemeten last direct kan worden afgelezen in kg, t, short ton, lbs, daN, kN. Vanzelfsprekend peak-hold functie beschikbaar. Zoals bij alle testklokken die meetinstrumenten-verhuur levert, worden passende sluitingen meegeleverd. De filosofie is om de gebruiker van een complete set te voorzien, zodat men direct aan de slag kan.

 

De 50 tons variant is voor (medium) zware toepassing. Eigen gewicht 15,1 kg.  Voor lichtere toepassing zijn bijvoorbeeld een 5 tons trekklok of 25 tons trekklok beschikbaar. Voor de echt zwaar weegklussen hebben wij een 120 variant beschikbaar.

 

Heeft u meer informatie nodig voordat u een instrument huur?  Neem vrijblijvend contact op.

Tractel LLX - Datasheet

Download