Tractel LLX1 – Trekklok 5 ton

10.00

  • Digitaal LCD en radiografisch display
  • Meetbereik tot 5 ton
  • Geleverd inclusief sluitingen
  • Nauwkeurigheid ± 0.2% capaciteit
  • Geleverd met certificaat
Categorie:

Beschrijving

Bent u op zoek naar de mogelijkheid om een trekklok tot 5 ton capaciteit te huren? Dan heeft meetinstrumenten-verhuur.nl voor u de juiste oplossing!

 

Deze LLX1 trekklok van Tractel meet zeer nauwkeurig uw hangende last tot 5 ton met een nauwkeurigheid van ± 0.2% van het maximale meetbereik. Op het instrument is een display geïntegreerd, maar wij leveren standaard ook een digitaal remote display mee. De meetwaarden kunt u direct aflezen in kN, daN of Kg.

 

Wie gebruikt dit type trekklok?

Deze trekklokken worden met name gebruikt binnen de transportsector, waarbinnen componenten en constructies gewogen moeten worden. Dit zorgt voor verhoogde veiligheid op de werkvloer. Verder wordt dit type instrument vaak gebruikt op schepen.

 

De 5 tons trekklok wordt bij Meetinstrumenten-verhuur altijd geleverd inclusief recent kalibratie certificaat en passende sluitingen, zodat u verzekerd bent van een betrouwbaar instrument. U kunt direct na ontvangst aan de slag.  Wij hebben deze ruim voldoende op voorraad in verschillende capaciteiten tot 120 ton. Ook hebben wij een ATEX variant beschikbaar.

 

Heeft u meer informatie nodig voordat u een instrument huur?  Bel of mail ons vrijblijvend!

Tractel LLX1 - Datasheet

Download