Temperatuurmeter huren

Welke temperatuur logger u nodig heeft, is afhankelijk van uw situatie. Het meten van de temperatuur in een ruimte als een kantoor, magazijn of opslag behoeft een andere temperatuur recorder dan het monitoren van de temperatuur in uitzonderlijk hete arbeidsomstandigheden. Wanneer de temperatuurverloop bij bijvoorbeeld opslag of transport niet goed verloopt, kan dit grote gevolgen hebben. Het gebruik van een temperatuurmeter, ook wel een temperatuur logger of temperatuur recorder genoemd, geeft u snel en betrouwbaar inzicht in de werkomstandigheden. Verkeert u in een situatie waarbij u of uw werknemers worden blootgesteld aan extreme hitte (denk aan brandweerlieden of werknemers in energiecentrales of bakkerijen), dan ligt hittestress op de loer. Een temperatuur logger helpt u om de hittebelasting goed te controleren. Wilt u een temperatuurmeter huren om problemen met betrekking tot de temperatuurverloop of hittestress te voorkomen? Dan bent u bij Meetinstrumenten-verhuur.nl aan het juiste adres.

Digitale temperatuur meter voor up-to-date informatie 

De temperatuur logger kan over een langere periode de temperatuur in een ruimte registreren, eventueel in combinatie met andere waarden, zoals vochtigheid. Welke waarden gemeten worden, verschilt per apparaat. Door middel van een display kunnen de waarden eenvoudig en continu door u gecontroleerd worden. De digitale temperatuur meter geeft u op deze manier actuele informatie over de omgeving.

Uw temperatuur recorder huren 

Wilt u een temperatuurmeter huren voor het zeker stellen van de werknemersveiligheid? Wij beschikken over een zeer uitgebreid aanbod aan meetapparatuur. Klik hieronder op het product dat het beste bij uw situatie past. Op de productpagina leest u uitgebreide specificaties van het apparaat. Alle meetapparatuur die u op onze website vindt is in voorraad en direct leverbaar, zodat u snel met uw project of controles aan de slag kunt. Heeft u vragen over uw temperatuur logger? Om u van de beste service te kunnen voorzien, staan we 24 uur per dag voor u klaar. Wilt u een temperatuurmeter huren maar twijfelt u over de geschikte oplossing? Wij voorzien u graag van advies. Neem gerust contact op met ons, wij helpen u graag verder!

Enig resultaat

  • Huur uw temperatuur luchtvochtigheids logger bij meetinstrumenten-verhuur.nl

    TREMS-5 – Klimaat Meetsysteem Temp/Rv

    10.00

    Het TREMS-5 Tramex Remote Environmental Monitoring System is een klimaat meetsysteem op afstand benaderbaar monitoringssysteem voor het monitoren van temperatuur en luchtvochtigheid in het werkklimaat. Met behulp van 5 CS-RHTA temperatuur/luchtvochtigheid sensoren kunt u het werkklimaat monitoren en analyzeren op basis van nauwkeurig klimaatdata verzameld via het meegeleverde cloud station.