Hilti X-Scan PS1000 Betonradar

10.00

  • Betonradar wapeningdetectie
  • Direct beeld van inhoud beton
  • 2D of 3D weergave (icm tablet)
  • Draagbaar, Snel en efficiënt systeem
  • Detecteren tot 30 cm diepte

Beschrijving

De Hilti X-scan PS1000 Betonradar brengt de structuur van een betonnen object in beeld. Dit meetinstrument detecteert wapeningstaal, voorspankabels, leidingwerk, kunststof buizen en hout. De gebruiker verkrijgt inzicht in de locatie en hart op hart afstand van de objecten in het beton. Wanneer u specifiek betondekking op wapening in kaart wilt brengen, dan is de PS1000 niet de juiste optie. In dat geval adviseren wij u de Profometer 5 of Profometer PM630.

 

Wapening constructie scanner huren ? Dit instrument brengt een wapeningsconstructie tot circa 300 mm diepte perfect in beeld.
De Hilti X-scan PS1000 scant veel dieper dan een wapeningsdetector of dekkingsmeter, zoals de Profometer 5+ of Elcometer, en brengt zaken visueel in beeld (2D of 3D weergave).

 

Met behulp van de optionele tablet of met de meegeleverde software, kunt u de data uitgebreid uitlezen. Daarnaast bestaat de optie voor 3D weergave, waarbij objecten 3D in kaart gebracht en gedraaid of gekanteld kunnen worden. Dit kan handig zijn voor het opnemen in rapportage, daar dit wat meer tot de verbeelding spreekt.

 

Dankzij het slimme ontwerp van Hilti is deze betonradar niet alleen gemakkelijk te besturen, maar ook snel en efficiënt. Naast het scannen van korte stukken, kan er met de X-scan PS1000 ook een areascan of linescan worden uitgevoerd. Een areascan wordt gemaakt met behulp van de meegeleverde rasters, waarmee een vlak van maximaal 1200 x 1200mm kan worden vastgelegd. Linescans zijn mogelijk tot een lengte van 10m, waarmee snel en overzichtelijk de wapening in het object wordt vastgelegd.

 

Dit meetinstrument huren? Vraag direct aan via het offertemandje of neem contact op.

Productvideo

Hilti PS1000 Handleiding

Download

Hilti PS1000 Batteries & Charger Handleiding

Download