Proceq Profometer 5 Scanlog

10.00

  • Tot 40.000 meetwaardes opslaan
  • Statische rapportages
  • Gebruiksvriendelijk
  • Meetbereik tot 180mm
  • Meetnauwkeurigheid ±1mm / ± 4mm

Beschrijving

De Proceq Profometer 5 Scanlog is een dekkingsmeter voor het detecteren van wapeningsstaven, voorpankabels en stalen beugels. Dit meetinstrument is uiterst geschikt voor snelle en diepe metingen en ideaal voor het nauwkeurig in kaart brengen van de betondekking boven de 1e laag bewapening.

 

De Profometer 5 scanlog dekkingsmeter bewaard tot 40.000 meetwaardes en 60 objecten welke direct uit te lezen zijn via de meegeleverde software. Is voorzien van automatische piekwaardemelding en 0-stelling.

 

Met de grenswaarde-instelling kan men op een snelle manier de minimale dekking controleren doordat er een akoestisch signaal klinkt bij overschrijden van de ingestelde grenswaarde. Overdracht van gegevens via snelle USB connector naar uw pc voor statistische analyses. Deze analyses zijn voldoende analyse, maar beperkt. Voor meer uitgebreide rapportage adviseren wij de Profometer PM630.

 

Dit meetinstrument komt met de speciale procart; het karretje om de meetsonde in te klikken en gemakkelijk te meten. Met behulp van het karretje kunnen ook rasters gescand worden.

 

Dit meetinstrument huren? Vraag direct aan via het offertemandje of neem contact op.

Handleiding

Download

Specsheet

Download