Proceq Profometer 630 – Betondekkingsmeter

10.00

  • Handig touchscreen
  • Linescans tot 10m
  • Meetbereik tot 190 mm
  • Inclusief tablet + sonde
  • Uitgebreide software

Beschrijving

De Proceq Profometer PM630 is een betondekkingsmeterdie uiterst geschikt is voor het detecteren van wapeningsstaal in beton. Dit is de opvolger van de Proceq Profometer 5 serie en komt met handige, robuuste bijgeleverde tablet en nog uitgebreidere software, uiterst geschikt voor nauwkeurige metingen.

 

De meetsonde kan los worden gebruikt, zelfs op lastig bereikbare plekken, maar kan ook op het karretje worden bevestigd voor snelle (line) scans. De meetsonde is voorzien van Led lampjes (pijltjes) die u de juiste richting aangeven, waar de gedetecteerde staaf zich bevindt. Ook is er een akoestisch signaal.

 

De Profometer PM630 betondekkingsmeter is geschikt voor het maken van linescans. Deze scans, van maximaal 10 meter, geven inzicht een groot stuk van uw object. Op de scan is eenvoudig te zien wat de hart-op-hart afstand tussen de staven is. Ook is de betondekking bovenop de 1e laag wapening eenvoudig in te zien.

 

Het instrument kan veel data opslaan welke als meetrapport uitgelezen kan worden dankzij de uitgebreide, meegeleverde software. Achteraf kunnen meetwaarden via de software uitgelezen worden en kan men eventueel projectgegevens toevoegen.

 

 

Dit meetinstrument huren? Vraag direct aan via het offertemandje of neem contact op.

Quickstart

Download

Serie-600 Handleiding

Download

Profometer brochure verhuur

Download